Vær ærlig for en ven ved udstilling på et galleri

27 januar 2020 anders_lundtang_hansen

Nu om dage bugner det med talentprogrammer, hvor folk dyster om at komme rigtig langt i alt fra at kunne noget med kroppen, have øvet sig på noget, som ofte ikke mindst er at synge.

Når flere deltagere så åbner gabet og gjalder for første gang, så sidder mange tilbage bag skærmen og tænker, hvorfor der ikke var nogle, der bad vedkommende om at øve sig lidt mere, inden personen tilmeldte sig et talentprogram – medmindre selvfølgelig en anden person tilmeldte vedkommende.

Ofte ser man endda også, at når familie og venner bliver adspurgt, så indrømmer de også, at talentet måske ikke er godt nok endnu til at være stillet op med offentligt, men man ville jo ikke skuffe personen.

Det er den slags, man kalder en bjørnetjeneste i sin oprindelige forstand, at man gør dem en tjeneste, der ikke gavner dem i længden.

Nu er de udstillet til latterliggørelse på TV, fordi ingen i den nærmeste kreds have nerver nok til at sige sandheden, at vedkommende måske skulle øve sig lidt mere, før man stillede op.

Selvom landet måske glemmer deltagelsen, så kan den latterliggørelse sætte sig spor i personen, så det bliver en drømmeknuser for fremtiden.

Sådan er det lidt også med at være kunstner og maler, for selvom moderne kunst for mange kan ligne noget, som almindelige mennesker kunne lave i et snuptag, så er det ikke nemt at lave god kunst.

Bare at blive udstillet hos http://www.galleri-artexpo.dk/ , skal man se meget ærværdigt, fordi her virkelig er stor og utrolig smuk kunst at se på.

Her er man så måske ikke den bedste til at vejlede ens ven som kunstner, men så skal man måske have en vurderingsekspert ud at kigge på det for at sige, om det kan forsvares at udstille det i et galleri eller ej.

Flere Nyheder