Som erhvervsfotograf kan det blive nødvendigt at lave brandøvelser

22 oktober 2019 admin

Nu arbejder de fleste erhvervsfotografer ofte alene, som det er tilfældet med denne: https://www.jacobpelle.com/

Det er mest kun, når man er ude hos kunder, at man er sammen med andre mennesker som den slags fotograf, men nogle gange har man da også et studie derhjemme, hvor kunderne kan komme ind, men de er jo ikke ansatte, så derfor kan det ikke svare sig at lave brandøvelser med dem.

Selv hvis man har en lærling og praktikant, er man ofte så få mennesker, at man kan nøjes med at tale sammen om, hvad man skal gøre, hvis der opstår en brand.

Men det kan netop blive den her skråsikkerhed, der gør, at man mister dyrt inventar og udstyr i en brand – eller i værste fald brænder inde.

Sådan en erhvervsfotograf har jo dyrt udstyr liggende, så hvis det går op i flammer, kan det blive en dyr post at erstatte.
Forhåbentligt er man forsikret, så man kan få noget tilsvarende, så man blot skal sørge for selv at komme ud i tilfælde af en brand sammen med de andre, hvis de er der.
Men man kan jo have affektionsværdi for noget af udstyret, som man derfor gerne vil redde ud.

Men det kommer jo nok også an på branden, men de fleste brandfolk vil nok sige, du skal sørge for selv at komme ud ved brand, men man kan jo have en brandslukker stående og selv prøve at slukke branden, hvis den er lille.

Man kan have en brandudgang i ens studie eller derhjemme, hvis ens arbejdsplads er derhjemme, eller man kan lægge noget virkelig vigtigt udstyr nogle steder, som man kan nå at gribe på vejen ud, når der er brand.

Ellers er det måske bare smart at have en harddisk liggende med kopier af de fleste billeder, så man i hvert fald kan få det ud, når der opstår en brand.

Flere Nyheder