Professionel fotograf baseret i Skive

02 februar 2020 marie_pedersen

Passioneret produkt- og erhvervsfotograf

Fotograf Møller Thomsen har en interessant baggrund. En barndom hvor faren fremkaldte billeder i et mørkekammer i familiens bryggers dannede fundament for en karriere inden for fotobranchen. På trods af at kameraet blev lagt på hylden til fordel for en uddannelse inden for metalindustrien, samt nogle år som selvstændig arkitekt, har interessen for fotografi altid trukket.

Fra studiet i Skive arbejder Fotograf Møller Thomsen på mange projekter, og målet er at løfte virksomheders visuelle identitet. Han excellerer inden for områderne produktfotografi og erhvervsfotografi.

Vigtigheden af det visuelle udtryk

Visuel identitet – eller det visuelle udtryk – er virksomhedens ansigt udadtil. Det er det første, kunder eller evt. samarbejdspartnere møder, og det tager ikke en potentiel kunde mere end et par sekunder at afgøre, om din virksomhed falder i netop dennes smag. Den visuelle identitet kommer til udtryk på din hjemmeside, dit logo, dit visitkort osv. Du kan selv gøre en indsats for at skille dig ud og gøre dig bemærket, uanset hvilken branche du er i.

Fotograf Møller Thomsen kender vigtigheden af, at det visuelle udtryk skal vise hvem du er, og understøtte hvad du og din virksomhed står for. Med et øje for detaljer, og en evne til at se dit visuelle udtryk som helhed, kan Fotograf Møller Thomsen være din vej til et gennemført image, som dine kunder vil huske. Fotograf Møller Thomsen leverer professionelle og stilrene billeder, og holder desuden af at dyrke de kreative vinkler og unikke styling, som efter mange års interesse for fotografering er blevet dyrket og udviklet.

Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Alle skal have mulighed for at skabe et visuelt udtryk, der afspejler virksomheden. Kontakt https://moellerthomsen.com/ og få en snak om hvordan Fotograf Møller Thomsen kan hjælpe dig og din virksomhed med at skabe et udtryk, der passer til din vision.

Flere Nyheder