Første gang du skal på galleri? Sådan gør du

09 oktober 2019 admin

Drømmer du om at købe ægte kunst, vil det bedste være, at du tager forbi et galleri. Der kan du se på de mange forskellige typer af kunst, som de har at tilbyde dig. Det gør, at du nemt kan finde frem til den form for kunst, som du gerne vil have hængende på væggen.

Men hvis du ikke har været på et galleri før, kan det godt være lidt nervepirrende for dig, hvordan du lige skal gøre det. Hvordan skal du opføre dig? Hvad skal du sige? Og forventer de, at du køber noget? 

Du kan være helt rolig i forhold til det hele. Et galleri er på mange måder lige som en helt almindelig butik. De har nogle varer, som de gerne vil sælge, og de vil derfor også gerne bare lade dig gå rundt og se, hvad du godt kan lide. Har du brug for hjælp, kan du dog altid henvende dig til personalet, der kan fortælle mere om kunstneren og værket. 

Bor du i Jylland, leder du måske efter gallerier i Midtjylland. Et af dem, som du klart bør besøge, er Galleri Art Expo lidt uden for Aarhus. Der repræsenterer de hele 60 forskellige kunstnere, og du kan derfor finde en meget stor variation i deres værker. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde det rette til dit hjem. 

Hos Galleri Art Expo opfordrer de alle til at komme forbi og se på kunsten. De ved godt, at du har brug for at tage den ind og tage dig tid til at se på de forskellige kunstværker, inden du kan bestemme dig. 

Galleriet ligger meget smukt ned til en sø, og du kan derfor tage en picnickurv med og sidde nede ved søen og spise, inden du går ind og får noget åndelig føde, som de kalder det. Dermed bliver det altså til en helt lille udflugt. 

Flere Nyheder