Find det perfekte maleri til din stue

19 september 2021 Steffen Hansen

Et nyt maleri i stuen, soveværelset eller på kontoret kan være med til at give et helt nyt look. Det er en svær beslutning, fordi kunst er subjektivt og kan ofte også ende ud i at blive en større investering. Det er afhængigt af dig og hvad du foretrækker.

Det kan blive endnu dyrere, hvis det skal indrammes efterfølgende. Derfor er det vigtigt at tage en god beslutning, før man endeligt køber et maleri. I denne artikel ser vi på hvilke ting, du skal være opmærksom på, når du går ud og søger efter et nyt maleri til dit hjem. 

 

Gør din research

Er det en bestemt type kunster eller stilperiode, du er på jagt efter? Så anbefaler vi, at du gør din research. Der findes mange gallerier i landet, så hvis du vil udvælge nogle til næste weekendtur, så kan du hurtigt foretage søgninger på internettet. Ved at søge på f.eks. Malerier i Midtjylland, kan du se, hvilke gallerier forhandler med kunstnere, du har interesse i eller en bestemt type af stil, som du er til. Du kan også ringe og forhøre dig ad, hvad galleriet kan tilbyde eller om de kan hjælpe dig på vej. 

 

Besøg galleriet

Har du fundet et galleri online, hvor malerierne er udstillet, kan det være en god idé at se dem i virkeligheden. Billeder på nettet kan ikke altid give det rette indtryk. Sæt derfor tid af til at besøge galleriet, som du vil købe fra.

Her kan du også kan få en god snak med gallaristen om billedets fortælling, kunstneren bag billedet og generelt praktiske informationer. Du kan også fortælle gallaristen, hvilken type stil du søger og de kan hjælpe dig med at finde et maleri. Vi kan stærkt anbefale galleri Art Expo, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige slags kunst. De vil imødekomme det du søger og i vil tilsammen finde det stykke kunst, som du mangler i dit hjem eller på kontoret.

Flere Nyheder