Få hjælp og assistance som fotograf

02 oktober 2019 admin

Hvordan forestiller du dig egentlig en fotograf arbejde?

Det kan være alt fra en krigskorrespondent, der skal hente hærgede motiver med hjem fra ens krigszone, til den mere stilfærdige fotograf i Skive, der tager bryllupsbilleder, skolebilleder og så videre.

Generelt opfatter man dog dette som et meget enspænder-arbejder, hvor fotografen klarer alt fra at finde udstyr, tage ud på opgaven, finde motiverne, tage dem, komme frem og tilbage, redigere dem (i gamle dage fremkalde dem) og sende de bedste til redaktionen, hvis man ikke arbejdede alene.

I denne forbindelse mener vi de håndholdte fotografer, der tager billeder med deres fotografiapparater, og ikke den slags, der er billedoperatører eller fører et videokamera i forbindelse med at optage interviews sammen med en journalist eller videre.

Disse kalder man dog i fagsproget også for “fotografer”.

Nej, her er mere tale om de klassiske fotografer, og det er da også ganske korrekt, at disse fotografer kan lide at arbejde alene og har fundet en niche, hvor de kan arbejde stort set på egen fod.

Denne slags mennesker er meget selvstændige og kan lide at arbejde for sig selv, da det ofte er på den måde, man får den rette stemning og motiv indkapslet, end når der er andre fotografer tilstede – også når man er til arrangementer med andre fotografer på den røde løber, hvor man så leder efter det eksklusive motiv fra en speciel vinkel.

Men man kan løbe ind i en mur, hvor man ikke suger nye tips til sig eller tror, man ved det hele og at ældre eller yngre fotografer ikke kan lære en noget – om man så vælger eller fravælger foto-uddannelser eller -kurser.

Hvis du virkelig ønsker at se en mester i perfektion og arbejde godt med sit håndværk som fotograf, så skal du bestemt skæve til moellerthomsen.com for at se, hvordan man gør tingene godt.

Flere Nyheder