Dekorér med fine stickers

11 november 2019 admin

Hvis du også er vild med sjove tilføjelser til hverdagen, så er der god grund til at kigge efter stickers/klistermærker. Hvis du f.eks. gerne vil indrette børneværelset med sjove figurer eller tal på væggen, så kan man være kreativ med stickers. Det gode ved stickers er, at de nemt kan klistres på og nemt tages af dine vægge, ting med mere. På den måde kan man dekorere med stor fleksibilitet, og uden at der laves mærker, som kan ødelægge det materiale, som de er sat på.  

Når man er på udkig efter stickers, så er der være mange forskellige anledninger. Måske skal du bruge stickers til børneværelset, badeværelset, toilettet, indgangen m.m. Her vil du kunne finde diverse bogstaver, dyr, toiletskilte, oplysningsskilte, skræmmefugle m.m. Mulighederne er mange, så den helt store opgave er bare at gå på udkig efter det, man søger. 

Sådan påfører du dine stickers på ruder

Når du skal placere dine stickers på diverse ruder, så kan du med fordel gøre det på denne måde: Spray eller påfør lidt sæbevand på ruden, placér din sticker på dette område, skrab med en blød klud lige indtil at sæbevandet er væk. På denne måde kan du gøre resultatet ekstra flot. 

Find et stort udvalg af stickers hos Bogstaver & Tal

Hvis du er på udkig efter diverse stickers, så kan du helt sikkert finde det, du leder efter hos Bogstaver & Tal. De har desuden Danmarks største udvalg af bogstaver og tal, der er selvklæbende. Der er derfor god grund til at undersøge deres sortiment. Som en ekstra sjov ting kan du også designe din egen T-shirt og endda uploade dit eget billede til T-shirten. På den måde kan du også iføre dig tøj, som har de motiver, du synes bedst om. Der er derfor god mulighed for at fantasien kan slippes løs. 

 

Flere Nyheder