At sætte nogle stickers godt fast

25 januar 2020 anders_lundtang_hansen

Når man skal sætte stickers, eller klistermærker som de også hedder på dansk, på en overflade, hvor man gerne vil have, at de skal sidde et stykke tid, så er der forskellige ting, man skal gøre, for at få det bedste resultat.

Selvfølgelig skal du jo vælge nogle stickers af god kvalitet, så de ikke så let går i stykker eller hurtigt falder af igen, for du skal jo have nogle, der klister godt og kan sidde ordentligt fast – men så skal du igen huske, at disse så skal bruges til at sidde fast længe og ikke bare lige tages af igen.

En god idé er lige at gøre overfladen ren, inden du sætter dit sticker fast, og den her overflade skal helst være helt plan og flad uden en ru overflade eller andre hindringer, som kan gøre det svært at sætte den sticker fast over det hele.

Du skal skille den sticker af fra beskyttelses-filteret, først når tiden er klar til, at du skal sætte den på, for ellers kan klisteret tørre ud, og det er noget nær umuligt at sætte det fast igen, hvis du fortryder.

Bagefter holder du den hen foran overfladen, hvor du vil have den til at sidde, så du kan se, at den passer med dine forventninger (dette kan man også gøre forud som et tjek, inden man tager beskyttelsen af).

Så sætter du den forsigtigt fast fra det ene hjørne og videre til det modsatte, hvis man kan tale om, at dit sticker er formet på den måde, og ellers skal du bare gøre det fra den ene side til den modsatte.

Dette gør du langsomt, mens du sørger for at glatte det ud, så der ikke kommer “bobler” under dit sticker.

Til sidst presser du efter, så det sidder godt fast.

Er det muligt, så hold det væk fra sollyset, da motivet så ellers vil falme hurtigt.

For resten så finder du de bedste og sejeste stickers hos bogstaverogtal.dk!

Flere Nyheder